MS MAASDAM - Velká plavba na Aljašku - letecky s českým delegátem - Johoho

MS MAASDAM - Velká plavba na Aljašku - letecky s českým delegátem

Loď: Délka: 17 denní plavba Vybráno: 1 termín od 31.5.2020 Odjezdy: žádný termín od 31.5.2020 Doprava: letecky Strava: plná penze Kód: 542587

Ceny od 99 900 Kč

Program

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den odlet z Prahy nebo Vídně, přílet do Vancouveru, ubytování v hotelu 3*
2. den Vancouver - přesun do přístavu, poté nalodění. Odpoledne volno a schůzka s delegátem, bezpečností nácvik a poté odplutí z přístavu-17:00
3. den na moři - scénická plavba - Inside Passage--
4. den Ketchikan08:0017:00
5. den Tracy Arm fjord - scénická plavba-12:00- 18:00
6. den Haines (Skagway),08:0023:00
7. den Icy Strait Point + Inian Islands - scénická plavba 16:00 - 17:0007:0012:30
8. den na moři--
9. den Anchorage10:0022:00
10. den Homer08:0016:00
11. den Valdez10:0018:00
12. den Hubbard Glacier - scénická plavba13:0017:00
13. den Juneau11:0017:00
14. den Misty Fiords13:0018:00
15. den na moři - scénická plavba - Inside Passage--
16. den Vancouver - vylodění, pčesun na letiště a odlet08:00
17. den Přílet
mapa


Trasa plavby:

Vancouver (Kanada) - Ketchikan (USA) - Tracey Arm Fjord (USA) - Juneau (USA) - Icy Strait Point (USA) - Anchorage (USA) - Homer (USA) - Valdez (USA) - Hubbart Glacier (USA) - Sitka (USA) - Misty Fiords (USA)


Specifikace:

Plavba nádhernou přírodou západního pořeží USA a Kanady zcela bez kompromisů. Loď MS Maasdam renomované společnosti Holland America Line s více než 140-ti letou tradicí nevynechá na své divukrásné cestě žádnou ze zajímavých zastávek aljašských plaveb...


Informace o plavbě:

  • Ceny jsou kalkulovány ve dvojlůžkové kajutě, při obsazenosti alespoň dvěma plně platícími osobami. Kategorie kajut, jejich ceny a dostupnost je nutné vždy ověřit. Vyhrazujeme si právo změny zde uváděných cen.
  • Pro účast na plavbě jsou nutné registrace ETA pro Kanadu a ESTA pro USA, popřípadě platná víza do těchto zemí.
  • Ubytování 3. a 4. osoby není dostupné ve všech kajutách. Jejich počet je omezený a prodávají se pouze po potvrzení. Kalkulaci ověříme a zpracujeme po obdržení poptávky. Vždy je ale nutné uvést jména, příjmení a data narození všech cestujících, telefonní spojení a adresu.
  • Na vyžádání dodáme informace o předplacení speciálních cenově zvýhodněných balíčků, např. nápojové, wellness, all inclusive a podobně.
  • Informace o výletech a exkurzích – ceny, délka trvání, náročnost a bližší popis dodáme na vyžádání.
  • Některé akce a výlety pořádané lodní společností mohou být hodně frekventované, proto je vhodné je rezervovat ihned první den po nalodění přímo na palubě.
  • Výlety lodní společnosti jsou poskytovány s průvodcem nejčastěji v angličtině, s kompletním vybavením pro absolvování všech aktivit a dle délky výletu i s občerstvením.
  • Pokud je během plavby přítomen delegát, pak pomůže klientům s orientací na lodi, organizačním zajištěním a složením depozitu, upozorní na důležité body programu, organizuje schůzky, na kterých poskytne všechny dostupné informace, pomůže s výběrem fakultativních výletů a doporučí možné aktivity na pevnině i na lodi. Delegát není průvodcem na výletech.
  • Měnou na lodi je USD. Je však možno platit i mezinárodními platebními kartami.

Další důležité informace o plavbě:

  • Vstup na loď i na pevninu je možný pouze s cestovním pasem, platným nejméně šest měsíců po ukončení plavby!!! Pasové údaje a některé údaje o pasažérech a blízké osobě v případě nouze je nutné poskytnout cestovní kanceláři, aby je mohla doplnit do rezervačního systému. Bez toho není možné vyžádat lodní lístky.
  • Ceny jsou kalkulovány za osobu ubytovanou ve dvojlůžkové kajutě, při obsazenosti alespoň dvěmi plně platícími osobami. Kategorie kajut, jejich ceny a dostupnost je nutné vždy ověřit. Vyhrazujeme si právo změny zde uváděných cen.
  • Cena za dítě (věk do dovršených 18 let v první den plavby) se počítá pouze při ubytování spolu se dvěma plně platícímii osobami v kajutě. Dětské ceny zájezdu se mohou lišit dle věkových kategorií a je nutné je ověřit předem v CK.
  • Ubytování 3.a 4. osoby není dostupné ve všech kajutách. Počet vícelůžkových kajut je omezený a prodávají se pouze po potvrzení. Kalkulaci ověříme a zpracujeme po obdržení poptávky. Vždy je ale nutné uvést jména, příjmení a data narození všech cestujících, telefonní spojení a adresu.
  • Důrazně doporučujeme, aby cestující před plavbou uzavřeli cestovní pojištění. Cestovní kancelář může nabídnout uzavření cestovního pojištění na vyžádání. Výše cestovního pojištění závisí na destinaci, věku pasažérů či délce trvání plavby. Cestovní pojištění je možné uzavřít kdykoliv v průběhu před odplutím, na nejzazší termín uzavření cestovního pojištění se informujte v cestovní kanceláři.
  • Pojištění storna je možné rovněž uzavřít v cestovní kanceláři, ale toto pojištění lze uzavřít jen v okamžiku uzavření smlouvy. Pojištění storna nelze zakoupit dodatečně.
  • Na lodi na konci plavby se platí servisní poplatky, které nejsou součástí ceny plavby. Tyto poplatky slouží jako spropitné pro personál, který se o vás stará během plavby.
  • Veškeré platby na palubě probíhají bezhotovostně, čerpáním z depozitu, který si pasažéři složí na krytí své útraty. K tomu je nutné složit minimální hotovost nebo vklad z vaší platební karty v přepočtu cca 200 -300 EUR na kajutu. Jeho výše závisí na délce plavby. Z depozitu jsou hrazeny veškeré nákupy na lodi včetně servisních poplatků. Nevyčerpaný depozit je na konci plavby vyúčtován a vrácen tomu, kdo jej za kajutu skládal.
  • Neutracená částka Vám bude po skončení plavby vrácena, pokud svůj lodní účet nevyčerpáte. Spropitné pro personál – servisní poplatky jsou každodenně načítí´ány kana účet klienta a budou se hradit, stejně jako veškerá další útrata na lodi (nápoje, které nejsou součástí all inclusive paketu, transfery, nákupy v buticích a lodních obchodech, placené služby na lodi atd. atd.) právě z tohoto složeného depozitu.
  • Doporučujeme, abyste se u dětí mladších dvanácti měsíců před rezervací okružních plaveb poradili s lékařem.
  • Společnost nemusí přijmout rezervace pro ženy, které budou na konci plavby ve 24. týdnu těhotenství. Společnost si výslovně vyhrazuje právo odepřít právo vstupu na palubu každé ženě, která se zdá být v pokročilém stádiu těhotenství nebo která je těhotná a nepředloží lékařské potvrzení o své způsobilosti k cestování s přihlédnutím k příslušné trase lodi. Za toto odepření nelze společnost činit žádným způsobem odpovědnou.
  • Informace o výletech nabízených lodní společností a o jejich cenách dodáme na vyžádání, pokud jsou k dané plavbě k dispozici. Nabídka těchto výletů je pouze informativní. Přímo na lodi může být nabídka pozměněna – některé výlety mohou být zrušeny a jiné zase naopak nabídnuty nově nad rámec těchto, které jsou nám dostupné předem od lodní společnosti. Změny cen a nabídky výletů jsou vyhrazeny a plně v kompetenci lodní společnosti.
  • Jakékoliv individuální výlety, vycházky a exkurze podniká klient vždy na vlastní zodpovědnost a přijímá všechna rizika s tím spojená. Cestovní kancelář ani lodní společnost nezodpovídá za jeho rozhodnutí.
  • Některé akce a výlety nabízené lodní společností mohou být hodně frekventované, proto je vhodné je rezervovat ihned první den po nalodění přímo na palubě.
  • Výlety lodní společnosti jsou poskytovány s průvodcem nejčastěji v angličtině, popřípadě v jiných světových jazycích s kompletním vybavením pro absolvování všech aktivit a dle délky výletu i s občerstvením. Výlety nejsou poskytovány v češtině.
  • Lodní společnost si vyhrazuje právo změnit trasu či zastávky podle svého uvážení či podle rozhodnutí kapitána každé lodi dle aktuální situace v závislosti na povětrnostních podmínkách, situaci v přístavech či jiných okolnostech. V případě těchto změn lodní společnost jedná v nejlepším zájmu všech pasažérů a posádky a s ohledem na jejich bezpečnost. Za těchto okolností není společnost vůči cestujícímu odpovědná ani zavázaná.
  • Měnou na lodi je EUR. Plavby vyplouvající z území USA mají měnu na lodi USD. Je však možno platit i mezinárodními platebními kartami.
  • Hosté musí být první den u odbavení nejpozději dvě, raději však tři hodiny před odplutím lodě. Před vyplutím je nutné absolvovat povinný bezpečnostní nácvik na palubě lodi.Transfery mezi letištěm, hotelem a přístavem, jsou-li zajišťovány lodní společností, jsou naplánované odpovídajícím způsobem.
  • Je odpovědností každého, aby dodržoval instrukce a dorazil včas k transferům či k nalodění. Za všechny následné škody způsobené v důsledku nedodržení pokynů nenese zodpovědnost ani lodní společnost ani cestovní kancelář.
  • Vylodění v destinacích bývá 40 až 60 minut po připlutí do přístavu. Vždy až poté, co loď splní povinné přístavní formality a technicky je vylodění možné.
  • V některých destinacích je doprava pasažérů na břeh zajišťována přepravními, případně záchrannými čluny (tender). Je to v případech, kdy loď nemůže kotvit přímo u mola v přístavu.
  • Návrat na loď v destinacích je nutný vždy nejpozději v čase určeném denním programem, obvykle 30-60 minut před odplutím! Je bezpodmínečně nutné dodržet čas, do kdy nejpozději se musí všichni pasažéři dostavit na loď. V případě zmeškání či opožděného návratu loď na cestující nečeká!
  • Jakékoliv změny osob v již vytvořené fixní rezervaci je možné provést pouze za poplatek a jeho aktuální výše bude sdělena na vyžádání. Rovněž bude na vyžádání sdělen nejzazší termín před vyplutím, do kdy je změny možné provést.
  • V kajutách i na balkónech kajut je kouření zakázáno. Kouření je dovoleno minimálně v jednom baru na každé lodi. Házení nedopalků cigaret přes palubu je přísně zakázáno!

Loď: MS MAASDAM


Ubytování na lodi MS MAASDAM bývá v několika typech kajut různých velikostních a cenových kategorií. Všechny kajuty jsou vybaveny koupelnou, WC, klimatizací, televizí, minibarem, trezorem a dále dle typu kajuty. Pokojová služba je Vám k dispozici celý den. Lodní vybavení a služby v ceně: salónky, bazény, jacuzzi, lehátka, plážové ručníky, sport, fitness, divadlo, tanec, zábavní pořady a lodní časopis. Placené služby : Kadeřnické, kosmetické, welness, telefon a internet, čistírna, prádelna, jídlo á la carte v některých restauracích a donáška do kajuty. Na lodi jsou casina, bary diskotéky, kavárny, shopy, sportovní areály.

Stravování: plná penze

Nejméně 5x denně. Snídaně, obědy i večeře formou špičkového bufetu nebo servírované v restauraci. Dress code vyžadován.

Cena zahrnuje

  • služby českého delegáta na lodi a v hotelu
  • doprava dle specifikace - odlet z Prahy nebo Vídně
  • ubytování v hotelu 3* a více 1 noc před plavbou
  • transfery
  • odpovídající počet nocí ve zvolené kajutě v optimální knihovací třídě
  • plnou penzi během celé plavby, nealkoholické nápoje k snídani, voda, čaj a překapávaná káva z nápojových automatů 24 hod denně
  • servírované večeře i luxusní bufet
  • pokojový servis 24 hodin denně
  • portýrské služby při nalodění/vylodění
  • kajutového stewarda a každodenní úklid kajuty
  • animační program
  • volný přístup a využití všech prostor lodi: otevřených palub, bazénů s lehátky, vířivek, plážových osušek, salónů, nočních klubů, knihovny, fitness centra, kasina, diskoték atd
  • noviny s denním programem
  • přístavní poplatky

Cena nezahrnuje

  • alko a nealko nápoje zakoupené restauraci, na barech a v minibaru
  • Registrace ESTA a ETA pro bezvízový styk s USA a Kanadou
  • nákupy v obchodech a restauracích
  • cestovní pojištění - možno dokoupit za příplatek
  • příplatek za kajuty vyšší kategorie
  • fakultativní výlety
  • servisní poplatky ( kajuty vnitřní,s oknem a s balkonem - 12.5 USD/noc, kategorie suite a vyšší- 13,5 USD/noc, )
  • kadeřnický salon, lázeňské a jiné služby
  • víza a vstupní povolení, jsou-li potřeba
  • telefonní a internetové spojení
  • jiné služby

Další důležité informace, které si určitě přečtěte!

  • Nalodění je možné pouze s cestovním pasem, platným nejméně šest měsíců po ukončení plavby a to i tehdy, když jsou všechny zastávky v EU. Navíc pasové údaje a některé údaje o pasažérech a blízké osobě v případě nouze je nutné poskytnout CK, aby je mohla doplnit do rezervačního systému. Bez toho není možné vyžádat lodní lístky.
  • Ceny jsou kalkulovány za osobu při obsazenosti kajuty alespoň dvěma plně platícími osobami. Kategorie kajut, jejich ceny a dostupnost je nutné vždy ověřit.
  • Vyhrazujeme si právo změny zde uváděných cen.
  • Cena za dítě nebo za třetí dospělou osobu se počítá pouze při ubytování spolu se dvěma plně platícími osobami v kajutě. Dětské ceny se mohou lišit dle věkových kategorií a je nutné je vždy ověřit předem v CK.
  • Ubytování 3.a 4. osoby není dostupné ve všech kajutách. Počet vícelůžkových kajut je omezen..
  • Cenovou kalkulaci ověříme a zpracujeme po obdržení poptávky.
  • V poptávce je vždy nutné uvést: - jména, příjmení a data narození všech cestujících, telefonní číslo. adresu a email
  • Doporučujeme, aby cestující před plavbou uzavřeli cestovní pojištění. Cestovní kancelář může nabídnout uzavření cestovního pojištění na vyžádání. Cena cestovního pojištění závisí na destinaci, věku pasažérů či délce trvání plavby. Cestovní pojištění je možné uzavřít před odplutím, na nejzazší termín uzavření cestovního pojištění se informujte v cestovní kanceláři.
  • Pojištění storna je možné rovněž uzavřít v CK, ale toto pojištění lze uzavřít nejpozdšji do úhrady doplatku zájezdu.
  • Na lodi se na konci plavby platí servisní poplatky, které nejsou součástí ceny plavby. Tyto poplatky slouží jako spropitné pro personál, který se o vás během plavby stará.
  • Veškeré platby, včetně každodenního odečtu servisních poplatků, probíhají bezhotovostně, a to čerpáním z jistiny, kterou si klienti složí na krytí své útraty. K tomu je nutné složit minimální hotovost nebo vklad z platební karty v přepočtu cca. 200 -300 EUR na kajutu. Výše jistiny závisí na délce plavby.. Nevyčerpaná jistina je na konci plavby vyúčtována a vrácena složiteli.
  • Doporučujeme, abyste se u dětí mladších dvanácti měsíců před rezervací okružních plaveb poradili s lékařem.
  • Lodní společnost nemusí přijmout rezervace pro ženy, které budou na konci plavby ve 24. nebo vyšším týdnu těhotenství. Společnost si výslovně vyhrazuje právo odepřít právo vstupu na palubu každé ženě, která se zdá být v pokročilém stádiu těhotenství nebo která je těhotná a nepředloží lékařské potvrzení o své způsobilosti k cestování s přihlédnutím k příslušné trase lodi. Za toto odepření nelze společnost činit žádným způsobem odpovědnou.
  • Informace o výletech nabízených lodní společností a o jejich cenách dodáme na vyžádání, pokud jsou k dané plavbě k dispozici. Nabídka těchto výletů je pouze informativní. Přímo na lodi může být nabídka pozměněna – některé výlety mohou být zrušeny a jiné zase naopak nabídnuty nově nad rámec těchto, které jsou nám dostupné předem od lodní společnosti. Změny cen a nabídky výletů jsou vyhrazeny a plně v kompetenci lodní společnosti.
  • Jakékoliv individuální výlety, vycházky a exkurze podniká klient vždy na vlastní zodpovědnost a přijímá všechna rizika s tím spojená. Cestovní kancelář ani lodní společnost nezodpovídá za jeho rozhodnutí.
  • Některé akce a výlety nabízené lodní společností mohou být hodně frekventované, proto je vhodné je rezervovat ihned po nalodění přímo na palubě.
  • Výlety lodní společnosti jsou poskytovány s průvodcem nejčastěji v angličtině, popřípadě v jiných světových jazycích s kompletním vybavením pro absolvování všech aktivit a dle délky výletu i s občerstvením. Výlety nejsou poskytovány v češtině.
  • Lodní společnost si vyhrazuje právo změnit trasu či zastávky podle svého uvážení či podle rozhodnutí kapitána každé lodi dle aktuální situace v závislosti na povětrnostních podmínkách, situaci v přístavech či jiných okolnostech. V případě těchto změn lodní společnost jedná v nejlepším zájmu všech pasažérů a posádky a s ohledem na jejich bezpečnost. Za těchto okolností není společnost vůči cestujícímu odpovědná ani zavázaná.
  • Měnou na lodi obvkle bývá EUR nebo USD. Je však možno platit i mezinárodními platebními kartami.
  • Hosté musí být první den u odbavení nejpozději dvě, raději však tři hodiny před odplutím lodě. Před vyplutím je nutné absolvovat povinný bezpečnostní nácvik na palubě lodi.
  • Je odpovědností každého, aby dodržoval instrukce a dorazil včas k transferům či k nalodění. Za všechny následné škody způsobené v důsledku nedodržení pokynů nenese zodpovědnost ani lodní společnost ani cestovní kancelář.
  • Vylodění v destinacích bývá 40 až 60 minut po připlutí do přístavu. Vždy až poté, co loď splní povinné přístavní formality a technicky je vylodění možné.
  • V některých destinacích je doprava pasažérů na břeh zajišťována přepravními, případně záchrannými čluny (tender). Je to v případech, kdy loď nelze vyvázat u mola v přístavu.
  • Návrat na loď v destinacích je nutný vždy nejpozději v čase určeném denním programem, obvykle 30-60 minut před odplutím! Je bezpodmínečně nutné dodržet čas, do kdy nejpozději se musí všichni pasažéři dostavit na loď. V případě zmeškání či opožděného návratu loď na cestující nečeká!
  • Jakékoliv změny osob v již vytvořené fixní rezervaci je možné provést pouze za poplatek a jeho aktuální výše bude sdělena na vyžádání. Rovněž bude na vyžádání sdělen nejzazší termín před vyplutím, do kdy je změny možné provést.
JOHOHO v.o.s.
Brocno 17, 41108 Štětí

Telefon: +420 608 224181
Email: info@johoho.cz